Na de cursus flickr

Digitale Fotografie Vakantie

Leer écht goed fotograferen…

Stacks Image 2188

Na de cursus de Digitale Fotografie Vakantiegroep?

Na de cursus begint het echte werk pas. Dan moet je gaan oefenen, heel veel oefenen. Niet dagelijks maar toch wel een paar keer per maand om het geleerde je eigen te maken. Doorgaan met oefenen en vooral ook plezier hebben met fotografie is zo ontzettend belangrijk. Ik kan dat niet genoeg benadrukken. Handelingen, keuzes en instellingen moet automatismen gaan worden. Ik kan veel met jullie in vijf dagen tijd, maar niet alles. Ik leer je in een week tijd heel erg veel, maar het echte beheersen komt pas na de cursus. Door middel van veel en vaak oefenen. Tot dat het geleerder automatismen gaan worden.
Je kunt gratis lid worden van de DFV Flickr groep. Deze is alleen voor mensen die een cursus hebben gevolgd bij Digitale Fotografie Vakantie. Je bent dus met gelijkgestemden en gelijk opgeleiden in één groep. Iedereen heeft dezelfde achtergrond. Weet het zelfde en heeft op dezelfde wijze leren fotograferen. Dit is echt een niet te onderschatten voordeel.

Wat kun je hiermee?
Op een rijtje:
• Onbeperkt je foto’s uploaden naar de groep die graag wilt laten zien en waar je de feedback van andere leden over wilt horen
• Elkaar opbouwend helpen om beter te worden en ook wel degelijk kritisch zijn naar elkaars werk
• Topics plaatsen ( vragen stellen) over iets wat je wilt weten of delen
• Oude oefeningen ( 50 stuks staan er klaar) nog eens voor jezelf doornemen als je geen inspiratie hebt wat te fotograferen

Heb je interesse? Maak een account aan als je die nog niet hebt en stuur per Flickr mail mij een mailtje. Het kan misschien even een paar dagen duren voordat ik het zie en dan maak ik je zeker lid. Vooral de 50 oefeningen die er nog instaan zijn zeer waardevol.
Stacks Image 2198