Digitale Fotografie Vakantie

Patrick Kijkt

10 redenen waarom niet op cursus te gaan bij Digitale Fotografie Vakantie

Waarom moet je niet bij Digitale fotografie Vakantie op cursus gaan? 10 redenen waarom niet.

_DSC4174

Lees verder…

Zeven dagen fotografie

Mijn leven is fotografie. Het stroomt door mijn aderen. Ik adem fotografie en leef fotografie. Daarom een keer een overzicht van zeven dagen fotografie, waar dat allemaal uit kan bestaan.Een overzicht van fotografie in heel zijn hoedanigheid. Het is diverser dan je zou vermoeden.


_DSF6003

Lees verder…

Jacob Olie

Dit is bijna de oudste fotograaf die ik ga bespreken. Het is de eerste hobbyist die ik ga bespreken. Omdat hij hij zo goed was? Nee dat niet, Het was een goedwillende amateur die met vallen en opstaan een indruk wekkend oeuvre heeft opgebouwd. Dus de les in deze bespreking zal worden, doe vooral wat je leuk vind en wie weet wat ervan komt.

Declaration de deplacement ingevuld 11

Lees verder…

De mooiste cursisten foto's 2021

Iedereen begint zijn/haar nieuwjaar wensen met de wens dat 2022 beter wordt dan 2021. Nu is die wens heel begrijpelijk en makkelijk haalbaar. Want ook hier was het qua cursus geven en dan vooral de aantallen cursisten best wel heel erg slecht. Klagen heeft echter geen zin. Daar kom ik niet mee verder. Je kunt blijven kijken naar wat er niet kan/kon, ik kan ook kijken naar wat er wel kan/kon. En dat waren nagenoeg net zoveel cursusweken als in een normaal jaar. Maar alleen was de bezetting vele malen lager. Want ik ga voor kwaliteit niet voor kwantiteit. En door alle Corona ellende was het oog voor kwaliteit wel erg hoog dit jaar.

Ayan herfst

Lees verder…

Ik ben 40 jaar fotograaf

Over een dag word ik 57. En dan kan ik zeggen dat ik 40 jaar fotografeer. Ik vind dit feit een mijlpaal. Voor één blog is het teveel. Want wat is er veel veranderd in 40 jaar tijd. Deze gaat echter helemaal over mij. 40 jaar fotograferen!!! Dat is best wel lang. Want wie doet er tegenwoordig nog 40 jaar hetzelfde werk? En voor mijn gevoel ben ik pas net begonnen ben. Ik ben hongeriger dan ooit en heb nog veel te doen, te maken en te laten zien.

Agfa click clack

Lees verder…