Digitale Fotografie Vakantie

Leer écht goed fotograferen…

Inspiratie

Grijs en Yin en Yang

Naar grijs kijken doe ik niet graag. Grijs is zo enorm niks! Ik hou van verschillen en zeg dan ook Leve de verschillen! Verschillen maken het leven leuk en ook je fotografie.

grijsschaalLees meer…

Wanneer fotografie iemand laat huilen

Fotografie en huilen lijken niets met elkaar te maken te hebben, maar toch het is wel zo. En dat is voor de helft van de fotografen, meestal de vrouwen. En heel, heel, heel erg soms is er wel eens een man die ik zie met licht rode ogen, maar in eerste instantie gaat deze blog over de dames. Die staan ik veel dichterbij hun emotionele kant dan mannen. Het is een gegeven wat ik na tien jaar cursus geven wel durf te stellen. Maar hoezo horen huilen en fotografie bij elkaar?
De-buur-kinderenLees meer…

Meesterlijke tranen

Ik loop eindelijk naar binnen. De rijen vielen mee waarin ik moest wachten. Eerst om binnen te komen, later om je jas op te mogen hangen en daarna nog een keer wachten om werkelijk binnen te mogen komen. Lees meer…

Jett Rebel

Passie en inspiratie dat is waar het wat mij betreft om gaat in het leven. En even een waarschuwing vooraf. Wanneer je deze blog goed wilt doen dan gaat het tijd kosten. Eigenlijk moet je deze alleen lezen als je er de tijd voor hebt. Er valt namelijk nogal wat te bekijken. Hoe toepasselijk voor mijn blog naam. Patrick Kijkt. Nou, naar het volgende onderwerp kijk en luister ik heel erg graag.
9B17FC26-5CCA-4DFE-875B-93BFEEB81914Lees meer…